top of page
Összetevők és adagolás

Összetevők áttekintéséhez a nyilakkal léptethet, részletek lentebb az oldalon.

Classic Immun Kids  -  összetevők
Kids_1_NB_HR_edited.png
A szülői minta a legfontosabb, az egészséges életmódra nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Mint a fogmosást.

Legyen a gyermeknek is saját algája! Kisebb kapszula, több omega-3, maximális védelem, nemcsak vírusos időszakban.

 
Legtöbbet a legkisebbeknek

A fejlődő szervezet igényli a gondos törődést, egy életre hálás lesz érte.

SmartKids_1_edited.jpg
Minden mamának egyszerű az álma

Egészséges, boldog, szépen fejlődő gyermekek. Egyszerű, de annál szebb célok, amelyek eléréséhez az algák az egyik legjobb segítőink.    

Algáink hármas hatása sejtszinten tisztít, táplál és véd. A jól táplált sejtek az egészséges szervek fontos feltételei. Az extra kalcium a fejlődő szervezet, a csontok igénye. Az antivirális hatás a hiányzások számát csökkenti, míg a méregtelenítés a mesterséges színezékek, tartósítószerek és szennyezett levegő semlegesítésében segítenek.
 

Az omega-3 (DHA) a szemet és a fejlődő gyermeki szervezet kognitív képességeit támogatja, míg a kolin többek között a tanulást segíti.

Miben tudunk segíteni?

Algáink jótékony hatásait kiegészítjük továbbiakkal, amelyekre fokozottan szüksége van a fejlődő szervezetnek.

Eleven, játékos közösség

A gyermekek közvetlenek, gyakran érintkeznek egymással. Ha egy vírus bekerül az osztályba, hamar végig is szalad rajta. Az algák hármas hatásán túl az antivirális hatást érdemes kiemelni. Nem csak ígéret, a terméktapasztalatok gombra kattintva megismerhetjük mások visszajelzéseit.

Az omega-3 több változata is létezik, eltérő hatással, rendkívül sokoldalúan hatva. A DHA változat az, amely hatása a fejlődő gyermeki agyra és szemre kiemelkedő. 

A kolin a gyermek szellemi tevékenységét támogatja, többek között a memóriát és a koncentrációt, megkönnyítve a tanulást. A sikerélmény semmi mással nem pótolható!

Nem cél terápiák vagy a helyes étkezés kiváltása. De az utóbbiban szintén segíteni szeretnénk, részletek az oldalon.

istockphoto-1031956148-612x612.jpg
Omega-3 DHA - nemcsak a szemnek

Algákból kivonva,  a szem és a kognitív tulajdonságok támogatására.

SmartKids_3.jpg
Szemnek, agynak igénye

Az omega-3 DHA teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át. Igazolt, hogy már az is meghatározza szemünk egészségét, hogy az omega-3 zsírsavak az anyatejben milyen mennyiségben voltak jelen.

 

Azok a gyerekek, akik nem fogyasztják elegendő mennyiségben, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest. (Queenslandi egyetem kutatási eredményei).

Gyermekeken és felnőtteken végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy az omega-3-mal történő kiegészítés növeli az alvás hosszát és minőségét is.

Kolin - figyelem és koncentráció

Élénkíti a memóriát, javítja a hangulatot, növeli a mentális energiát.

Figyelem és koncentráció

A kolin bitartarát javít a tanulási készségeken és elősegíti a megfelelő agyműködést, támogatja a koncentrációt és motivációt, valamint csökkenti a fáradtságérzetet. 

Kolinra szükség van az agy megfelelő működéséhez. Hozzájárul az új ismeretek elsajátításához, a memória megfelelő működéséhez, a pihentető alváshoz, de ezen kívül még az egyensúlyérzék, stabilitás és a mozgás terén is szerepet játszik.  

A kolin nagyobb mennyiségben megtalálható a tojásban, húsokban és halakban is, tehát a változatos étkezéssel a gyermek agyi fejlődését is befolyásolhatjuk.

SmartKids_4.jpg
Alga - több mint a sejtek svédasztala

A sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

iStock-835285734.jpg
Chlorella & Spirulina

A Chlorella alga a magas klorofill tartalma és a hatékony méregtelenítő képessége miatt ismert. A szennyeződések bevitelét lehetetlen elkerülni. Levegőben, vízben, ételekben megtalálhatók (pl. ételszínezékek, tartósító szerek). Kivitelük leginkább a fejlődő gyermeki szervezetnek szükséges. 

 

A Spirulina alga több ezer értékes hatóanyagot juttat a fejlődő szervezetbe. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, széles vitaminskálát, zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és enzimek százait, amelyek nélkül nincs erős immunrendszer. A 90% feletti felszívódásnak köszönhetően már kis mennyiségben is kifejti jótékony hatását.

Nemcsak a csontok egészsége

Semminek nincs úgy szüksége a kalciumra, mint a fejlődő szervezetnek.

Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma többek között a csontszövet építését támogatja. Az erős csont fontos a gyermekeknek, hiszen mozgékonyak, játékosak, ugyanakkor még kevés a tapasztalatuk, amely révén elkerülhetnék a sérüléseket.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz. Főképp iskolás kortól kezdődően, a stressz fokozottan része a gyermekek mindennapjainak.

Alga-1.png
Nem létezik csodaszer!

Minden támogatás csak kiegészítője a megfelelő életmódnak

istockphoto-1256846127-612x612.jpg
Az okosító táplálkozás

Kevésbé ismert, hogy a táplálkozás hatással van a fejlődő szervezet nem csupán fizikai, de szellemi teljesítményére is. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a megfelelő táplálkozást, azonban jól kiegészítik azt, pótolva a hiányzót, a kevesebbet. Mindkettőre figyelni kell a cél eléréséért.

Számtalan tudományosan is alátámasztott ajánlás létezik, amelyek alapján összeállíthatjuk a saját elképzelésünket.

Az oldal alján az ajánlott cikkek és tanulmányok között mi is megosztunk egyet, mert ezzel lesz teljes a segítő szándék, tudva azt, hogy a táplálkozáson kívül sok más tényező is szükséges az egészséges, boldog felnőtté váláshoz.

A legnagyobb gyermek a családban

Az idős szervezet hasonló törődést igényel mint a fejlődő

Legyen a kor csak egy szám

... amit szemüveg nélkül is lát! Kutatások sora igazolja a szem és az omega-3 DHA kapcsolatát. Idősebb korban már olyan, súlyosabb problémáktól képes megóvni bennünket, mint például a szürke hályog vagy a makula degeneráció. 

A kolin idősebb korban is sokat segít! Fogyasztásával elsősorban a gondolkodási képességünk fellendülésére számíthatunk, továbbá a kedélyállapotunk javulására és az energiaszintünk megemelkedésére.

Az alga a hármas hatásával a sejtjeink élettartamát hosszabbítja meg. Könnyebb megőrizni fiatalosságunkat, energikusságunkat, amire a japánok a legjobb referencia.

SmartKids_5.jpg
Hasznos hivatkozások

Cikkek, tanulmányok, amelyeket figyelmébe ajánlunk.

Omega-3 zsírsavak

Könnyebben tanulnak és gyorsabban fejlődnek értelmi képességeik az omega-3 zsírsavakat kellő mértékben fogyasztó gyerekeknek.

Hatásukra javult a gyermekek figyelme, koncentráló képessége, memóriája és felfogó képessége.

Nélkülözhetetlen kolin

Még egy tápanyag, amitől okosabb lesz a baba!

 

A reakcióidőn és a memóriakapacitáson is javíthat a tojásban, a halfélékben és a húsokban is előforduló anyag. A kolin egy B-vitamin származék és a lecitin egyik fő alkotóeleme.

Okosító táplálkozás

6 étel, amelyektől okosabb felnőtté válhat a gyerek!

Harvard szakemberei összegyűjtötték, hogy melyek azok az ételek, amelyek nemcsak finomak, de nagyon fontosak a gyerekek fejlődése szempontjából, és még akár okosabbak is lehetnek tőle.

Beszerzés

Egyaránt jutalmazzuk az egyszerre többet és a rendszeresen kevesebbet.

Classic Immun Kids
Classic_alga_NoBG_2

Erős immunrendszer, a fejlődő gyermeki szervezetet támogató hasznos összetevők.

Kids_1_NB_HR_edited.png
kids
food
omega-3
kolin
alga
Kalcium
old
bottom of page