top of page
poralga-1
Poralga - tiszta energia

Összetevők áttekintéséhez a nyilakkal léptethet, részletek lentebb az oldalon.

Classic Pure Power  -  összetevők
PurePower_NoBG_edited.png
A poralgában természetes C-vitamin fokozza az antioxidáns hálózat hatását, kiegészítve saját rendkívüli előnyeivel.

Egy dobozban épp két kapszulás változat algamennyisége található, gazdaságos alternatívát ajánlva fogyasztóinak.
A napfény zöld íze

Lényegesen több, lényegesen más, semmi mű, a legjobb választás

istockphoto-1205986169-612x612_edited.jpg
Az egészség élmény

A PurePower poralga 240g tiszta természet! Nem tartályokban születik. Nem műtrágyával táplálva, nem mesterségesen megvilágítva, nem roncsolva szárítva.

Algakeverékünk kivételes képességét a természet adja. A vulkanikus környezet táplál, a napfény életre kelt és éltet, majd szüret után kíméletesen szárít.

Csak jól indulhat a nap: keverjük gyümölcslébe, langyos teába vagy tiszta vízbe. Tehetünk gyümölcsdarabokat is az italba, esetleg ízlés szerint gyümölcssziruppal édesítve. Fogyasztása étkezés előtt ajánlott, bő folyadékkal. Ekkor a készítmény testsúlycsökkentő hatása jobban érvényesül.

Egyedülálló hármas hatás

Hármas hatás, amire mindenkinek szüksége van: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem

Összetevők szinergiája

A Classic Pure Power poralga összetevői külön-külön is egyedülállóak. Együttesen azonban nemcsak kiegészítik egymást, de az egyes összetevők fokozzák a többi összetevő hatását:

  • sejtszintű tisztítás

  • sejtszintű táplálás

  • sejtszintű védelem


A WellStar poralgákkal alapozta meg későbbi sikereit, épp ezért a tapasztalatok jelentős része is poralgára vonatkozik. Itt tekinthető meg egy válogatás a számtalan közül:

iStock-835285734.jpg
Sejtszintű tisztítás

Ha a nehézfémeket is kiviszi a szervezetből, akkor mit nem?

Chlorella superfood in powder, small chalk board, horizontal.jpg
Chlorella Pyrenoidosa

Egyik legerősebb méregtelenítő, amely a nehézfémeket, sőt a radioaktív izotópokat  is képes kivinni a szervezetből. A legtöbb klorofillt tartalmazza, nevét is innen kapta.

Nem tudjuk kivonni magunkat modern környezetünk káros hatásai alól. A mérgező vegyületek jelen vannak az élelmiszereinkben (tartósító szerek, adalékok, színezékek), vizeinkben, levegőben, de még a fogorvosnál is bekerülhet.

Csak a levegő szennyezettsége miatt ezrek hallnak meg évente, és sokak élete rövidül. Ekkor még nem beszéltünk a dohányzás révén bevitt mérgekről, akár passzív formában!

Sejtszintű táplálás

Több ezer hatóanyag, a vitális svédasztal. Ami hiányzik, azt fejben tegyük hozzá!

Spirulina Platensis

Több, mint 4 000 hatóanyag! Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, zsírsavakat, enzimek százait, vitaminok széles skáláját, nyomelemeket.

A felszívódási képessége 90% feletti, ami rendkívül gazdaságossá teszi: már kis mennyiségben sokat kapunk, épp ezért fontosabb a minőség, mint a mennyiség. Teljes értékű táplálék, energiát ad és csökkenti az éhségérzetet.

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Vörös alga, amely rendkívül lassan nő, évente 1mm-t. Magas (34% feletti) kalcium tartalommal, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 96%-os, amivel egyedülálló a természetben.

 

Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm. Gazdag magnéziumban és rézben. Kiválóan támogatja a szervezet ellátását ásványi anyagokkal.

Sokkal több mint antioxidáns

Kevés hatóanyag támogatja olyan sokrétűen a szervezetet mint a C-vitamin.

Acerola cseresznye

Értékét a kiemelkedően magas C-vitamin tartalma adja, ami az algában található antioxidáns hálózatba épülve jelentősen fokozza annak hatását, átadva a gyümölcs minden előnyét is.

Az acerola erősíti az immunrendszert, gyulladás-csillapító hatása van, valamint segítséget jelenthet cukorbetegség, magas koleszterinszint, májprobléma, reuma esetén, lábadozás során.

20190216_DrKleine-Gunk_HU-ANTIOXIDÁNSOK.jpg
Antioxidáns hálózat

A tudomány mai állása szerint egyetlen erős antioxidánsnál hatékonyabb, ha antioxidánsok széles választéka áll rendelkezésre, amelyek hálózatot alkotnak.

Az acerola cseresznye magas C-vitamin tartalma, erős antioxidáns is egyben. Beépül az algákban már meglévő erős antioxidáns hálózatba, tovább erősítve azt, miközben átadja a C-vitamin és a gyümölcs minden további előnyét is (pl. immunrendszer erősítése, gyulladás-csillapító hatás).

Előnyök & adagolás

A napindító energiabomba, nemcsak sportolóknak.

Tiszta energia

A poralgával kimaradunk a kapszulák harcából: egyik állati eredetű (zselatin), a másik vegyi eljárással előállított (növényi). Allergiás reakciókra sem kell számítani (pl. a kapszula lehetséges szója- vagy gluténtartalma miatt), miközben árban lényegesen kedvezőbb.

Adagolás: a készítmény adagoló kanalat is tartalmaz, amely szállításkor elsüllyedhet a porban. Csapottan kb. 2g-ot merünk ki a porból, púpozottan kb. 3-3,5g-ot. Megelőzés esetén napi egy kanál ajánlott, terápiát támogatva ennek 2, vagy akár 3-szorosa, bő folyadékkal fogyasztva.

istockphoto-1071896356-612x612.jpg
Beszerzés

Egyaránt jutalmazzuk az egyszerre többet és a rendszeresen kevesebbet.

Classic Pure Power
Classic_R_NoBG.png

Támogatja szervezetünk öngyógyító képességeit. Sejtszinten táplál, méregtelenít és véd.

PurePower_NoBG_edited.png
poralga-2
chlorella
spirulina
lithothamnium
acerola
adagolas
tapasztalat
bottom of page