top of page

Szállítás & elállás

Szállítási módok, hasznos tudnivalók

A szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb információk az alábbiak:

Bankkártyás fizetésre a weboldalon nincs mód. Ennek oka az, hogy így a rendelési felület áttekinthetőbb, ugyanakkor a korábbi technikai lehetőségekkel szemben, ma már minden szállítási mód esetén utánvétet választva van lehetőség bankkártyás fizetésre. 

 • A banki előrefizetést kedvezményes szállítási árakkal támogatjuk.
   

 • Bankkártyás fizetés utánvét esetén lehetséges a futárnál, vagy automatánál.

 • Bármely fizetési módot választja, a tényleges logisztikai költségeket csak részben hárítjuk át a megrendelőkre. A legegyszerűbb megoldás a cél, tekintettel idősebb ügyfeleinkre, akik nehezebben kezelik az összetettebb rendszereket.

Futárral házhoz szállítva: ekkor a logisztikai partnerünk (Posta) emailben értesítést küld a szállítás várható időpontjáról.
 

 • Előrefizetés banki átutalással: a kedvezőbb áron túl a megoldás előnye az, hogy kapcsolódik hozzá egy kényelmi szolgáltatás is: a mennyiben a rendelése és az adatai nem változnak, úgy a továbbiakban a banki átutalás egyben megrendelés is. Ilyen esetekben a banki közleményben a telefonszámát kell megadni, ami tökéletes egyedi azonosító.
   

 • Utánvét esetén: a futárnak átvételkor kell fizetni, készpénzben vagy bakkártyával. Itt is létezik egy kényelmi szolgáltatás: amennyiben a rendelése és adatai változatlanok: a weboldalon üzenetben kérheti a következő rendelése szállítását, vagy emailben, esetleg SMS-ben.
   

 • Kényelmi szolgáltatás igénybevétele esetén érdemes rendelés előtt a weboldalon megtekinteni az aktuális kedvezményes ajánlatokat. Lehet, talál kedvére valót.FoxPost csomagautomatába szállítva: a rendelés előtt válassza ki a csomagautomata címét, ahol a csomagot át kívánja venni. A cím nem kell pontos legyen, ha az adatok bemásolása körülményes, de egyértelműen beazonosítható.
 

 • Az automata címét itt tudja kikeresni: https://foxpost.hu/csomagautomatak

  A kiválasztott címet a Szállítási adatok részen kell a megfelelő mezőbe bemásolni.
   

 • Rendszeres rendelések esetében a következő rendelésektől már nem kell az automata címét ismét beírni, ha az nem változott. Megadni csak akkor szükséges, ha egy másik csomagautomatába kéri a rendelést. A rendszeres vásárlók részére hasonló kényelmi szolgáltatások érhetők el, mint a futárral történő szállítás esetén.
   

 • A várható szállítási határidő: 1-4 munkanap, azonban ez több is lehet, amennyiben a kiválasztott automata telített. Az automaták számának folyamatos növelése az ilyen eseteket alacsony szinten tartja.
   

 • Fontos: utánvétet választva az automatánál csak bankkártyával tud fizetni.
   


Külföldi rendelések szállítása

 • Kizárólag az EU országaiba vállalunk szállítási megbízásokat, azon kívül a megrendelő feladata a csomag továbbítása.
   

 • A szállítási költség országonként eltérő és gyakran változik. Emiatt külföldi rendelések esetében az oldalon feltüntetett logisztikai költség nem tekinthető véglegesnek, azt a rendelés visszaigazolását követő (nem automatikusan küldött) levélben adjuk meg, a banki adatokkal együtt (jelenleg EUR és RON banki adatok lehetségesek).

Rendelés lemondása, termékek visszaküldésének szabályozása

A Vásárló lemondhatja, vagy 30 napon belül visszaküldheti a rendelését, vagy annak részét

 • Ha a fizetés már megtörtént, és még a kiszállítás megkezdése előtt mondja le a Vásárló a rendelését, úgy igény esetén azonnal leállítjuk a szállítási folyamatokat, és a befizetett összeget 48 órán belül átutaljuk az ügyfél számlájára.
   

 • Ha a kiszállítás már megtörtént, akkor a Vásárló 30 napon belül küldheti vissza részben vagy egészben a rendelését. Fontos, hogy csak meg nem bontott termékeket áll módunkban visszavásárolni. Ilyen esetben a Vásárló első lépésben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a kérését rögzítsük, a visszafizetendő összegről tájékoztassuk és egyeztessünk a számára legelőnyösebb visszaküldési módról.
   

 • A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Ha a termék megérkezett hozzánk, ellenőrizzük annak állapotát, és 48 órán belül átutaljuk a még visszaküldés előtt egyeztetett összeget a Vásárló által megadott bankszámlára.

bottom of page