top of page
Decenii de experiență sunt o certitudine

Oferim soluții care susțin atât trupul, cât și sufletul. Să trăiești pentru a nu te îmbolnăvi, să fii mulțumit de tine, să te bucuri de o viață de calitate cât mai mult timp.

Grashoff.jpg

Povestea noastră începe în 2003, când Dr. Keywan Grashoff, medic nutriționist și naturopat, a fondat împreună cu fiul său o companie numită WellStar. Au început într-o zonă încă necunoscută la acea vreme: promovarea algelor.

A fost o zonă cercetată de puțini, dar nu cu nume mici. Am putea numi actori prestigioși din industria frumuseții până la cercetarea spațială. Cu toate acestea, ei și-au păstrat cunoștințele pentru ei înșiși. Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni recunosc importanța algelor și nu facem decât să zgârie suprafața posibilităților. Dacă spunem cuiva că algele sunt un lucru bun, dă din cap, da, a auzit de ele.

WellStar a intrat în faliment la sfârșitul anului 2020 din cauza unor greșeli strategice. Un grup de distribuitori a convenit apoi cu fostul deținător al drepturilor de a reface produsul, astfel încât continuitatea a fost menținută. Același produs german, aceeași compoziție și origine, doar numele și viitorul sunt diferite.

Bazele sunt vechi de zeci de ani, inovațiile sunt continue. Urmăriți pagina noastră și aflați despre soluțiile noastre.

Algele sunt ca vinul: nu există două culturi la fel. Vinul făcut din aceeași viță de vie este renumit în întreaga lume pe un deal, în timp ce pe celălalt, doisprezece sunt un ban pe duzină. Dar strugurii sunt la fel. Un bun exemplu sunt căpșunile cultivate în condiții artificiale, al căror gust și nici miros nu seamănă cu cele de care ne-am îndrăgostit în copilărie. Dar dacă ne uităm la el, am alege-o mai întâi. Nu totul este ceea ce pare...

Iubim algele nu pentru gustul lor, ci pentru efectul lor. Efectul se va pierde dacă nu îl alegem pe cel potrivit.

Cultivarea și prelucrarea algelor este extrem de largă. Există deja versiuni produse în rezervoare cu lumină artificială, unde nutrienții „ideali” sunt dozați de mașini, iar fructele sunt liofilizate sau la temperaturi ridicate. Și sunt la fel de imbatabile ca preț ca și vitaminele sintetice...

Există așa-zise alge cultivate în fermele de alge, unde iluminatul artificial nu poate înlocui puterea luminii solare. Dar mai există și uscarea aceea „ciudată”...

Și există Classic Immune Green. Adevărata rețetă nu se află pe spatele cutiei, copierea ingredientelor este doar o presupunere. Secretul este originea, calitatea și prelucrarea, la fel cum vinul Tokaji este inimitabil. Nu putem vorbi despre rețetă, dar experiențele sunt cu atât mai grăitoare. Au trecut mai bine de două decenii...

Prezentare a soluțiilor noastre

Puteți parcurge scurta prezentare generală făcând clic pe săgeți sau butoane.

iStock-1400970059.jpg
Classic_logo-2.png
Ajutăm creierul să dea comenzi bune
Tumoarea nu se dezvoltă " chiar așa " . În organizația noastră, totul se întâmplă la ordinul creierului. De asemenea, adevărata vindecare.

Există nenumărate semi-soluții grozave, dar sănătatea este doar una. Nu te mulțumi cu mai puțin decât tot.

 
Calitatea este o experiență

Merităm nimic mai puțin decât ce este mai bun.

Hatter_0_tal3.jpg

GreenStar International

Pur și simplu curat și frumos - merită

Pentru a trăi o viață de calitate, trebuie să ne înconjurăm de calitate. Cu nutriție de calitate, obiecte și oameni. Pentru aceasta avem nevoie de un singur lucru: gândire calitativă. Pentru că calitatea atrage calitatea:

o viață lungă, sănătoasă, plină de sens și frumoasă

Pe lângă nutriția de calitate pentru corpul nostru, arătăm și calea către gândirea de calitate. Acesta din urmă face, de asemenea, parte din misiunea noastră, așa cum se poate vedea din sigla produselor:

Sound Mind in Sound Body - o minte sănătoasă într-un corp sănătos

Anchor 1
bottom of page