top of page
Ingrediente și dozaj

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Classic Immun Kids - ingrediente
Kids_1_NB_HR_edited.png
Modelele parentale sunt cele mai importante, iar educația pentru un stil de viață sănătos nu poate fi începută suficient de devreme. Ca să te speli pe dinți.

Lăsați copilul să aibă și ele propriile alge! Capsulă mai mică, mai mult omega-3, protecție maximă, nu numai în sezonul viral.
Mai ales pentru cei mici

Organismul în curs de dezvoltare necesită îngrijire atentă, îi va fi recunoscător pentru o viață întreagă.

SmartKids_1_edited.jpg
Visul oricărei mame este simplu

Copii sănătoși, fericiți, bine dezvoltați. Obiective simple, dar cu atât mai frumoase pentru care algele sunt unul dintre cei mai buni ajutoare ai noștri.

Efectul triplu al algelor noastre curăță, hrănește și protejează la nivelul pielii. Celulele bine hrănite sunt condiții importante pentru organele sănătoase. Excesul de calciu este necesar pentru organismul și oasele în curs de dezvoltare. Efectul antiviral reduce numărul de absențe, în timp ce detoxifierea ajută la neutralizarea culorilor artificiale, a conservanților și a aerului poluat.

Omega-3 (DHA) susține ochii și abilitățile cognitive ale corpului copilului în curs de dezvoltare, în timp ce colina ajută la învățare, printre altele.

Cu ce te putem ajuta?

Suplimentăm efectele benefice ale algelor cu altele suplimentare care sunt necesare în special organismului în curs de dezvoltare.

Comunitate plină de viață, jucăușă

Copiii sunt direcți și adesea interacționează între ei. Dacă un virus intră în clasă, se răspândește rapid în ea. Pe lângă efectul triplu al algelor, este de subliniat și efectul antiviral. Nu este doar o promisiune, făcând clic pe butonul experiențe de produs, putem cunoaște feedback-ul altor persoane.

Există mai multe versiuni de omega-3 , cu efecte diferite și efecte extrem de versatile. Versiunea DHA este cea al cărei efect asupra creierului și ochilor copiilor în curs de dezvoltare este remarcabil.

Colina susține activitatea mentală a copilului, inclusiv memoria și concentrarea, facilitând învățarea. Sentimentul de succes nu poate fi înlocuit cu nimic altceva!

Nu are scopul de a induce terapii sau alimentație corectă. Dar vrem să ajutăm și cu acesta din urmă, detalii pe pagină.

istockphoto-1031956148-612x612.jpg
Omega-3 DHA - nu numai pentru ochi

Extras din alge, pentru a susține ochii și proprietățile cognitive.

SmartKids_3.jpg
O nevoie pentru ochi și creier

Omega-3 DHA reprezintă 25-35% din creierul nostru și 50-60% din retina ochiului. S-a dovedit că sănătatea ochilor noștri este determinată de cantitatea de acizi grași omega-3 prezentă în laptele matern.

 

Acei copii care nu consumă cantități suficiente au o capacitate mai mică a creierului, au un coeficient de inteligență (IQ) mai mic și nu au abilități de comunicare și limbaj în comparație cu colegii lor bine hrăniți. (Rezultatele cercetării Universității din Queensland).

Studiile pe copii și adulți arată că suplimentarea cu omega-3 crește atât durata, cât și calitatea somnului.

Colina - atenție și concentrare

Înviorează memoria, îmbunătățește starea de spirit și crește energia mentală.

Atenție și concentrare

Bitartratul de colină îmbunătățește abilitățile de învățare și promovează funcționarea corectă a creierului, susține concentrarea și motivația și reduce senzația de oboseală.

Colina este necesară pentru funcționarea corectă a creierului. Contribuie la dobândirea de noi cunoștințe, la buna funcționare a memoriei și la somn odihnitor, dar joacă și un rol în simțul echilibrului, stabilității și mișcării.  

Colina poate fi găsită în cantități mai mari în ouă, carne și pește, așa că putem influența și dezvoltarea creierului copilului prin consumul unei alimentații variate.

SmartKids_4.jpg
Alge - mai mult decât un bufet de celule

Curățarea, hrănirea și acoperirea cu alge la nivel celular este cea mai eficientă.

iStock-835285734.jpg
Chlorella & Spirulina

Algele Chlorella sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de clorofilă și pentru detoxifierea eficientă. Este imposibil de evitat aportul de impurități. Ele pot fi găsite în aer, apă și alimente (de exemplu, coloranți alimentari, conservanți). Performanța lor este cea mai necesară pentru organismul copilului în curs de dezvoltare.

 

Alga Spirulina furnizează mii de ingrediente active valoroase organismului în curs de dezvoltare. Conține toți aminoacizii esențiali, o gamă largă de vitamine, acizi grași, antioxidanți, microelemente și sute de enzime, fără de care nu există un sistem imunitar puternic. Datorită absorbției de peste 90%, își exercită efectul benefic chiar și în cantități mici.

Nu doar sănătatea oaselor

Nimic nu are nevoie de calciu mai mult decât un organism în curs de dezvoltare.

Lithothamnium Calcareum

Este extrem de bogat în minerale , vitamine, aminoacizi și, mai ales, în cupru, care este în primul rând necesar pentru formarea hemoglobinei.

Printre altele, conținutul său ridicat de calciu sprijină formarea țesutului osos. Oasele puternice sunt importante pentru copii, deoarece sunt mobile și jucăușe, dar, în același timp, au încă puțină experiență pentru a evita rănile.

Magneziul reglează reacțiile neuromusculare, prevenind astfel bolile cauzate de stres și făcându-vă echilibrat . Mai ales începând de la vârsta școlară, stresul face parte din ce în ce mai mult din viața de zi cu zi a copiilor .

Alga-1.png
Nu există leac minune!

Tot sprijinul este doar o completare a unui stil de viață adecvat

istockphoto-1256846127-612x612.jpg
Nutriție inteligentă

Este mai puțin cunoscut faptul că nutriția afectează nu numai performanța fizică, ci și cea mentală a organismului în curs de dezvoltare. Suplimentele alimentare nu pot înlocui alimentația adecvată, dar o completează bine, compensând ceea ce lipsește sau lipsește. Ambele trebuie luate în considerare pentru a atinge scopul.

Există nenumărate recomandări susținute științific pe baza cărora ne putem pune împreună propria viziune.

În partea de jos a paginii, printre articolele și studiile recomandate, vom împărtăși și unul, pentru că acesta ne va completa intenția de a ajuta, știind că mulți alți factori în afară de alimentație sunt necesari pentru a crește într-un adult sănătos, fericit.

Cel mai mare copil din familie

Un organism îmbătrânit necesită îngrijire similară cu unul în curs de dezvoltare

Lasă vârsta să fie doar un număr

... pe care o poți vedea chiar și fără ochelari! O serie de studii confirmă legătura dintre ochi și omega-3 DHA. La o vârstă mai înaintată, ne poate proteja de probleme mai grave, precum cataracta sau degenerarea maculară.  

Colina ajută foarte mult și la vârste înaintate! Consumându-l, ne putem aștepta în primul rând la o creștere a capacității noastre de a gândi, pe lângă o îmbunătățire a dispoziției noastre și o creștere a nivelului nostru de energie.

Algele prelungesc durata de viață a celulelor noastre cu efectul său triplu. Este mai ușor să ne păstrăm tinerețea și energia, pentru care japonezii sunt cea mai bună referință.

SmartKids_5.jpg
Link-uri utile

Articole și studii pe care le recomandăm în atenția dumneavoastră.

Acizi grasi omega-3

Copiii care consumă destui acizi grași omega-3 învață mai ușor, iar abilitățile lor intelectuale se dezvoltă mai repede.

Datorită influenței lor, atenția copiilor, capacitatea de concentrare, memoria și înțelegerea s-au îmbunătățit.

Colina esentiala

Un alt nutrient care va face copilul mai inteligent!

Substanța găsită în ouă, pește și carne poate îmbunătăți, de asemenea, timpul de reacție și capacitatea de memorie. Colina este un derivat al vitaminei B și una dintre componentele principale ale lecitinei.

Nutriție inteligentă

6 alimente care pot face copilul tău un adult mai inteligent!

Profesionişti de la Harvard au adunat care alimente nu sunt doar delicioase, ci și foarte importante pentru dezvoltarea copiilor și chiar îi pot face mai inteligenți.

Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Classic Immun Kids
Classic_alga_NoBG_2

Un sistem imunitar puternic, ingrediente utile care susțin dezvoltarea corpului copilului.

Kids_1_NB_HR_edited.png
kids
food
omega-3
kolin
alga
Kalcium
old
bottom of page