top of page

Classic Body Full

Ingrediente și consum

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Classic Body Full - ingrediente
istockphoto-1451262813-612x612.jpg
Sprijină dieta aleasă, deoarece pierderea în greutate nu se poate realiza fără o dietă. Alegând exercițiile fizice, ajută la rezistență.

De asemenea, îi poate ajuta pe cei care caută o soluție la problemele lor digestive, fie că este vorba de balonare sau de scaun.
Small is Body Full

Ajută la aderarea la dieta aleasă și la atenuarea problemelor digestive.

istockphoto-1071896356-612x612.jpg
Pierdere în greutate permanentă, desigur

Scăderea în greutate bună nu este un remediu, ci o schimbare a stilului de viață, înlocuirea treptată a obiceiurilor vechi, proaste, cu obiceiuri noi, sănătoase - nu numai în alimentație, ci și în multe alte domenii ale vieții, fie că este de ex. exerciții fizice sau somn.

Postul nu este NICIODATĂ o soluție la problema supraponderală,
cel puțin pentru o perioadă. Aceasta duce la eșec 100% din timp.

Nu există remedii miraculoase, nimic nu ne poate face treaba pentru noi. Cu toate acestea, există ajutoare utili și soluții dovedite. Cunoscându-le și aplicându-le cu ceva disciplină și răbdare, ne putem atinge obiectivele.

Misiune imposibila?

Lista de dorințe este lungă, multe nevoi trebuie îndeplinite. Dar „misiunea” este departe de a fi imposibilă!

 • pierdere rapidă în greutate (3-5 kg în 2 săptămâni )

 • nu pierde masa musculara (aport mare de proteine)

 • foame tolerabilă (senzație de sațietate)

 • nu dezvoltați o deficiență sau o problemă digestivă

 • fitness bună în timpul dietei (fără oboseală)

 • fi sustenabil (divers și accesibil)

Cu toate acestea, în ciuda dietei de succes, dacă nu ne schimbăm obiceiurile alimentare după aceea, kilogramele se vor întoarce rapid. Din acest motiv, planul nostru de slăbire trebuie să includă și modificări, pentru că dacă luăm ceea ce am avut până acum, vom obține ceea ce am avut până acum...

Important: este recomandat să consultați un medic sau un specialist înainte de orice dietă serioasă. Dacă aveți nevoie, suntem bucuroși să vă ajutăm.

istockphoto-1355632593-612x612.jpg
Algele, un susținător al tuturor dietelor

Adesea susține pierderea în greutate chiar și fără dietă și ajută la menținerea rezultatelor obținute.

iStock-1445769814.jpg
Algele ajută în timpul și după o dietă

Sprijin eficient pentru diete, două teorii din multe:

 • Corpul nostru „exilează” toxine în tampoanele noastre de grăsime, astfel încât tampoanele noastre de grăsime pot fi reduse prin detoxifiere.

 • Câteva mii de ingrediente active ale algelor noastre reduc starea de deficiență, de aceea corpul nostru nu trimite semnale „mi-e foame”.

Pe lângă foame, oboseala este un alt efect secundar al dietelor. Aminoacizii găsiți în alge reduc oboseala și, în general, dezvoltarea unei stări de carență.

Feedback-urile care susțin pierderea în greutate sunt nenumărate, iată câteva:

Păstăi de semințe de pătlagină

Reduce senzația de foame și ajută digestia

Susținător al dietei și al digestiei

Coaja de semințe de pătlagină este un ajutor versatil, chiar și în cazul problemelor de zahăr din sânge și de tensiune arterială. Rezolvarea problemelor digestive și curățarea intestinelor susțin și buna funcționare a sistemului imunitar . Un binecunoscut și recunoscut ajutor al dietelor.

Crește senzația de sațietate și de sațietate, deoarece ajută la legarea și absorbția apei. De asemenea, ajută la detoxifierea și curățarea intestinelor și este un antidot eficient împotriva supraalimentării.

Ajută la rezolvarea problemelor digestive, la curățarea intestinelor și la normalizarea mișcărilor intestinale, ceea ce se datorează conținutului său ridicat de fibre. Contribuie la formarea scaunelor normale, fie că este vorba de lipsa unui scaun suficient sau de scaune excesiv de moale.

istockphoto-1366860382-612x612.jpg
L-carnitină

Dietă și exerciții fizice - combinația câștigătoare

istockphoto-1451262813-612x612.jpg
Nu numai pentru creier și inimă

Cui este recomandată L-carnitina? Pentru cei care își suplimentează dieta cu exerciții fizice și mănâncă puțină carne.

Cum ajută? L-carnitina îndeplinește trei funcții importante care
susțin eficiența exercițiului nostru:

 

 • „controller”, care aduce acizii grași în celule, astfel încât aceștia să poată fi utilizați eficient ca combustibil.

 • îmbunătățește rezistența. Previne acumularea de acid lactic, care este una dintre cauzele principale ale oboselii.

 • reduce acumularea de deșeuri metabolice în timpul antrenamentului. Acest lucru ajută la creșterea sarcinii în timpul antrenamentului și îmbunătățește recuperarea după antrenament.


Cine nu are nevoie? Pentru cei care fac sport puțin și mănâncă multă carne (care conține L-carnitină).

Vrei să-ți sculptezi silueta dar nu știi de unde să începi? Este mult mai ușor decât crezi, nici măcar nu ai nevoie de unelte!

Lemongrass

Oferă o senzație de sațietate, ajută digestia și te face să transpiri în timpul exercițiilor fizice

Consumă, vindecă, calmează

Lemongrass te umple! Conține foarte puține calorii, dar creează o senzație de sațietate în stomac. Pe baza acestui fapt, merită să consumăm înainte de masă pentru a ne reduce pofta de dulciuri, introducând calorii inutile în organism.

 

Ajută la funcționarea sistemului digestiv, este un excelent coleretic și diuretic. Crește transpirația în timpul detoxificării și exercițiilor fizice, ceea ce favorizează și pierderea în greutate.

Cercetările au arătat că extractul de lemongrass a suprimat creșterea celulelor adipoase la șoareci și a distrus celulele adipoase, prevenind formarea vaselor de sânge care au hrănit aceste celule adipoase. În plus,
extractul de lemongrass a redus activitatea proteinelor care joacă un rol în formarea grăsimilor.

istockphoto-1401609413-612x612.jpg
Alegeți o dietă

Vă recomandăm dieta cu ouă, care ajută la evitarea pierderii musculare.

istockphoto-1364237132-612x612-B.jpg
Dieta cu ouă și grepfrut

Una dintre cele mai populare diete cu nenumărate avantaje și puține dezavantaje. Acestea din urmă pot fi bine compensate cu alge.
 

 • sunt permise maxim 6 oua fierte pe zi, distribuite si in timp corespunzator.​
   

 • jumatate de grapefruit poate fi consumat la fiecare masa, fara alte fructe, ci legume aproape nelimitate
   

 • carnea slaba poate fi consumata in cantitati mici (pui, curcan si peste)
   

 • înainte de fiecare masă principală cca. Se beau 2 pahare de apa dupa 1 ora, nu se bea in timpul sau dupa masa timp de 2 ore
   

 • înainte de masa principală (de exemplu, seara) când beți apă, sunt recomandate 6 capsule Body Full. În timpul dietei, ne creștem doza de alge.


Nu consumați dulciuri sau alcool în timpul dietei de 14 zile. După dietă, se recomandă o dietă variată, dar unele elemente ale dietei ar trebui să fie permanent încorporate în alimentația noastră (de ex. 1-2 ouă dimineața, consumând cantitatea potrivită de apă, alge). Mai multe sfaturi >>>

Multe depind de timp

Cât ar trebui să bem și când să mâncăm?

Momentul este potrivit

Când trebuie să bem și cât de mult? Bea 2 pahare de apa pe stomacul gol dimineata si cu 1 ora inainte de a manca. Nu beți deloc în timpul mesei și timp de 2 ore după masă. După aceea, putem bea din nou la nevoie. Înghițim și capsulele de alge în acest moment.

Când ar trebui să mâncăm? Poate fi o perspectivă utilă care să ne ajute, ceea ce recomandă crearea unei ferestre de timp. Postul intermitent ajută și la menținerea greutății corporale după o dietă. Detalii >>>

Putem îmbunătăți și mai mult efectul cu lămâia, deoarece lămâia este o adevărată bombă a vitaminei C, accelerează metabolismul, reduce pofta de mâncare și s-a dovedit că promovează oxidarea grăsimilor.

 

Nu există o metodă unică, ci există multe soluții bune. Scopul este o dietă sănătoasă, convenabilă și durabilă.

Idozites_2
Schimbați în loc de dezamăgire

Un coșmar pentru cei care fac dietă, care poate fi evitat cu o alimentație adecvată.

istockphoto-1317381462-612x612.jpg
O capcană de evitat

Efectul yo-yo este fenomenul în care pierderea în greutate și creșterea în greutate se alternează ciclic, adică fiecare pierdere în greutate reușită este urmată de o creștere relativ rapidă în greutate și o acumulare de grăsime chiar mai semnificativă decât înainte.

Dacă depozităm mai puține grăsimi, senzația de foame crește și corpul nostru începe să rezerve energie, motiv pentru care metabolismul încetinește. Când se termină dieta, ne este în mod constant foame, dar ardem mai puține calorii. Bilanțul arată mai multe decât atunci când am început totul.

Daca vrem sa slabim, solutia este sa nu mancam. Soluția este să mănânci regulat, de cel puțin cinci ori pe zi, la care adăugăm și mișcare. Secretul succesului constă în asta!

Link-uri utile

Articole și studii pe care le recomandăm în atenția dumneavoastră.

Păstăi de semințe de pătlagină

Susține dieta cu o senzație de sațietate și este cel mai bun agent de curățare a colonului!

Nu luăm calorii, dar tot ne face să ne simțim plini. Formează în stomac o consistență asemănătoare jeleului, nu este absorbită, dar trece prin tractul intestinal în așa fel încât să fie curățată.

L-carnitină
 

S-a dovedit că aduce beneficii creierului și inimii și, de asemenea, vă poate ajuta să pierdeți în greutate!
Ajută la slăbire dacă dieta aleasă de noi permite puțină carne și facem ceva exerciții în plus față de dietă. În rest, rămân celelalte efecte benefice, care nu sunt puține.

Lemongrass
 

Un ajutor versatil pentru diete: lemongrass consumă, vindecă, calmează! Sprijină digestia, care este adesea o sarcină în timpul dietelor. Nu numai că ajută la dezvoltarea unei senzații de plenitudine, ci și la pierderea în greutate în timpul exercițiilor fizice.

Dieta

Pierdere în greutate spectaculoasă în două săptămâni? Este posibil cu o dietă cu ouă! Pentru a ne menține greutatea corporală, ar trebui să mâncăm des ouă. În timpul unei diete, mâncăm ouă în valoare de o săptămână într-o zi.

Câtă apă să bem?

Multe lichide la momentul potrivit ajută foarte mult la eficacitatea dietei!

Adesea luăm cu noi alimente solide chiar și atunci când ne este sete. Dacă bem mai multă apă, mâncăm mai puțin și are și nenumărate alte beneficii.

După o dietă

Dacă mănânci ouă dimineața, este mai puțin probabil să ai chef de gustări în timpul zilei.
Dacă vrei să slăbești, este recomandat să începi ziua cu ouă, este mai probabil să nu te gândești să mănânci o baton întreagă de ciocolată seara.

Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Classic Body Full
Classic_alga_NoBG_2

Pierdere în greutate sănătoasă, durabilă, fără foame sau deficiențe.

Body_1_NB_HR_edited.png
bodyfull
Hivatkozások
strategia
alga
utimag
l-karnitin
citromfu
tojas
vizivas
jojo
shop
bottom of page