top of page
spirulina
Bufetul vital

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Classic Immun Green  -  Ingrediente
clasic.png
Mii de ingrediente naturale cu o absorbție de peste 90%. Curăță, hrănește și protejează celulele și pielea. Nu există nimic asemănător!

Unele dintre numeroasele avantaje : efect antiviral remarcabil, curățarea intestinului, mai multă energie, un sistem imunitar mai puternic.
Cum putem ajuta?

Toată lumea vrea să locuiască într-un apartament curat, frumos vopsit, bine izolat.

Clean_house.jpg
Corpul nostru este ca un apartament

Ne simtim bine in el daca este curat, frumos vopsit si ofera protectie de ploaie, frig si caldura extrema.

Efectul triplu al algelor noastre face totul la nivel fizic pentru a ne atinge obiectivele: curăță, hrănește și protejează la nivel celular.

Efectul triplu ajută și la nivel emoțional: să ne curățăm de emoțiile dăunătoare, să ne hrănim gândurile cu mulțumiri și recunoștință și să ne protejăm de toate influențele emoționale dăunătoare.

Suflet sănătos în corp sănătos . Să avem grijă de ambele, există ajutor în ambele. Abonează-te la buletinele noastre informative pentru a fi informat.

Cum ajută algele?

Algele își transmit capacitatea de supraviețuire, dezvoltată pe parcursul a miliarde de ani.

Regenerare și dozare

De-a lungul a miliarde de ani, ei s-au adaptat și la condiții extreme. Pentru căldură extremă, frig, secetă de un deceniu, gaze otrăvitoare și presiunea adâncurilor. Dacă sunt deteriorate, ele sunt capabile să se regenereze, chiar contracarând efectele radiațiilor radioactive. Consumând algele noastre, ne asumăm aceste abilități extraordinare.

 

Cu cât calitatea este mai mare, cu atât este suficient mai puțin. Mulți ani de experiență arată că chiar și o cantitate mică din algele noastre are un efect pozitiv, preventiv (de exemplu, efect antiviral) atunci când este consumată pe o perioadă lungă de timp. Pentru adulți sunt recomandate 2-4 capsule pe zi, jumătate pentru copii. Ca supliment la terapie, cantitatea poate fi crescută la 2-3 ori cantitatea normală. Nu uitați să beți multă apă, îi crește semnificativ eficiența.

Vulkan_1.jpg
Propriile mele experiențe

Produsele noastre din alge datează de aproape două decenii. Experiențele noastre sunt directe și autentice.

Generacio_1.jpg
Sprijin pentru generații

Acolo unde există multe ingrediente active, există multe efecte. Pe unele dintre acestea le percepem, dar majoritatea beneficiilor doar indirect: de ex. intestine mai curate, oase mai puternice, efect antiviral.

Nu este doar o promisiune. Diversitatea experiențelor nu este altceva decât o confirmare a eficacității prevenției. Pentru că, dacă ceva poate ajuta cu o gamă largă de probleme care s-au dezvoltat deja, oferă și un suport cuprinzător în prevenire.

Nu poți începe suficient de devreme. Ceea ce vede copilul, mai târziu îl transmite ca părinte. Algele sunt un mijloc simplu și eficient de prevenire. Un bufet din care corpul nostru ia mereu ceea ce are nevoie în acel moment. Ține cont de orice altceva - te vom ajuta și cu asta!

Triplu efect cu alge

Curățarea, hrănirea și acoperirea cu alge la nivel celular este cea mai eficientă.

Sinergia ingredientelor

Ingredientele Classic Immun Green sunt unice individual. Cu toate acestea, împreună, ele nu numai că se completează reciproc, dar fiecare componentă sporește efectul celorlalte componente:

  • curatare celulara

  • nutriția celulară

  • protectie celulara


WellStar a introdus produsul în mai 2010, iar popularitatea sa i-a depășit pe predecesori datorită dozării ușoare și gustului neutru, menținând în același timp calitatea înaltă.

Capsule-no-bg.png
iStock-835285734.jpg
Curățare celulară

Dacă elimină și metalele grele din organism, de ce nu?

Chlorella superfood in powder, small chalk board, horizontal.jpg
Chlorella Pyrenoidosa

Este unul dintre cele mai puternice detoxifiante, care poate elimina metalele grele și chiar izotopii radioactivi din organism. Conține cea mai mare parte de clorofilă, de unde și numele.

Nu ne putem îndepărta de efectele nocive ale mediului nostru modern. Compușii toxici sunt prezenți în alimentele noastre (conservanți, aditivi, coloranți), în apa noastră, în aer, dar pot ajunge chiar și în cabinetul stomatologului.

Doar poluarea aerului ucide mii de oameni în fiecare an și scurtează viața multora. La acea vreme, nu vorbeam despre otrăvuri absorbite prin fumat, nici măcar pasiv.

Nutriția celulară

Mii de ingrediente active, bufetul vital. Să adăugăm ce ne lipsește în cap!

Spirulina Platensis

Peste 4.000 de ingrediente active! Conține toți aminoacizii esențiali, acizii grași, sute de enzime, o gamă largă de vitamine și oligoelemente.

Capacitatea de absorbție este de peste 90%, ceea ce o face extrem de economică: obținem mult dintr-o cantitate mică, motiv pentru care calitatea este mai importantă decât cantitatea. Hrana completa , ofera energie si reduce senzatia de foame .

iStock-1337251498.jpg
Nu doar sănătatea oaselor

Aceasta este o întrebare care preocupă multe persoane în vârstă, dar calciul natural nu este important doar pentru oase!

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Este extrem de bogat în minerale , vitamine, aminoacizi și, mai ales, cupru, care este necesar în primul rând pentru formarea hemoglobinei.

Cu ajutorul conținutului său ridicat de calciu, previne pierderea de calciu și, de asemenea, joacă un rol important în menținerea țesutului osos.

Magneziul reglează reacțiile neuromusculare, prevenind astfel bolile cauzate de stres și făcându-vă echilibrat.

Astaxantina versatilă

Curățarea, hrănirea și acoperirea cu alge la nivel celular este cea mai eficientă.

Haematococcus Pluvialis

Cel mai puternic antioxidant cunoscut astăzi, a cărui rațiune de a fi este deosebit de importantă în lumea noastră poluată. În lumea animalelor, somonul care înoată împotriva valului puternic ilustrează cel mai bine abilitățile sale.

Efectele sale fiziologice benefice sunt atât de diverse încât este imposibil să le descriem în câteva rânduri. Făcând clic pe butonul „Detalii”, veți obține o imagine cuprinzătoare a efectelor sale benefice, dintre care o parte semnificativă vă interesează probabil.

Asztaxantin_1.jpg
Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Classic Immun Green
Classic_R_NoBG.png

Susține abilitățile de auto-vindecare ale corpului nostru. Hraneste, detoxifica si protejeaza la nivel celular.

clasic.png
immun
Tapasztalat
immun-2
Lithothamnium
astaxnthin
Chlorella
adagolas
bottom of page