top of page
Ingrediente și beneficii

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Classic Deep Sleep - ingrediente
Sleep_1_edited.jpg
Un somn bun este o modalitate simplă de a prelungi viața și de a evita bolile grave asociate bătrâneții.

Algele susțin un somn odihnitor prin ingredientele lor, care pot fi îmbunătățite și mai mult cu ajutorul unor ierburi binecunoscute.

Somnul este mai mult decât o experiență

Nu există zi energică sau îngrijire eficientă a sănătății fără un somn profund și calm

Sleep_1.jpeg
Ani până la viață

Cercetările au arătat că cei care dorm bine sunt cu 30% mai puțin probabil să moară din orice cauză, cu 21% mai puțin probabil să moară din cauza bolilor circulatorii, cu 19% mai puțin probabil să moară de cancer și cu 40% mai puțin probabil să moară din orice alt deces altele decât circulația și cancerul. Speranța de viață a crescut cu 4,7 ani pentru bărbați și 2,4 ani pentru femei.

„Oamenii ar avea un beneficiu semnificativ pentru sănătate dacă ar încerca să dezvolte obiceiuri favorabile de somn de la o vârstă fragedă, adică ar dormi suficient și netulburați și ar menține o igienă bună a somnului în general.” Sursa: Colegiul American de Cardiologie

Alge - bază puternică și sinergie

Efectul benefic al amestecului nostru de alge asupra somnului este sporit cu ierburi.

Merită să construiți pe baze solide

Tulburările de somn sunt una dintre cele mai frecvente plângeri cu care pacienții se adresează medicului. Mai mult de jumătate din populația adultă raportează tulburări de somn ocazionale, iar 25% din populație suferă de tulburări de somn la vârsta mai înaintată.

Mai multe ingrediente active ale algelor noastre susțin un somn odihnitor, cum ar fi triptofan (aminoacid esențial), magneziu, potasiu, fier, calciu, vitamina B12. Lipsa acestora din urmă poate duce, de asemenea, la insomnie, depresie, probleme de somn și oboseală în timpul zilei - conform unui studiu din 2019.

Efectele benefice existente sunt intarite si mai mult de un amestec de ierburi binecunoscute, ajutandu-i eficient pe cei al caror somn este agitat. In cazul unor tulburari de somn mai grave, se recomanda suport medical, se recomanda prudenta atunci cand se consuma impreuna cu medicamente de sustinere a somnului si alcool.

iStock-835285734.jpg
Catnip

Unul dintre cele mai eficiente sedative, care este recomandat și pentru insomnie.

istockphoto-1424157372-612x612.jpg
Se calmeaza ziua si doarme noaptea

Catnip este una dintre cele mai eficiente plante sedative. De asemenea, este folosit pentru ameliorarea stresului, nervozitate, palpitații ale inimii, sufocare, atacuri de astm, tulburări nervoase ale stomacului și tractului intestinal.

Este, de asemenea, o plantă foarte apreciată împotriva insomniei, mai ales dacă epuizarea nervoasă și supraîncărcarea mentală sunt cauza somnului prost. Reduce hipertensiunea arterială cauzată de nervozitate și este un excelent sedativ în timpul apogeului.

Când nu este recomandat? Nu poate fi utilizat împreună cu antidepresive, somnifere și alcool. Nu este recomandat pacienților cu ficat, mamelor însărcinate sau care alăptează și copiilor sub doi ani.

Lemongrass

Pentru tulburări de somn și multe altele, atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni.

Calmează, ajută la insomnie

Dacă îți este greu să adormi sau suferi de tulburări de somn, lemongrass poate oferi o soluție la plângerea ta! Lemongrass are un efect calmant asupra sistemului nervos, care favorizează somnul și căderea într-un somn profund.

Lemongrass este un excelent antispastic, deoarece efectul combinat al substanțelor sale antispastice (eugenol, acetat, b-citrat, citronella și sexsuterpene) este liniștitor.

Poate fi administrat și copiilor care suferă de hiperactivitate datorită efectului său calmant și pentru că crește capacitatea de concentrare și ajută la concentrarea asupra unui singur lucru.


Este recomandat mai ales persoanelor care sufera de boala Alzheimer si Parkinson, deoarece amelioreaza simptomele. Poate fi folosit și pentru a trata simptomele astmului sau pentru a reduce dificultățile de respirație și este cunoscut și ca un regulator de ritm cardiac.

istockphoto-1401609413-612x612.jpg
Conul de hamei

Este foarte eficient pentru neliniște, insomnie și tulburări de somn.

istockphoto-976520038-612x612.jpg
Calmează atât sufletul, cât și stomacul

In caz de neliniste, insomnie si tulburari de somn, este o planta medicinala foarte eficienta cu efect antibacterian.

 

Vindecă indigestia, este bună și împotriva afecțiunilor stomacale, pierderii poftei de mâncare și a diareei. Este eficient în special atunci când plângerile sistemului digestiv sunt declanșate de stres.

De asemenea, are un efect asupra sistemului nervos central, adică calmează nervozitatea prin efectele sale sedative și hipnotice și, de asemenea, relaxează mușchii rigidi.

 

Femeile aflate la menopauză sunt adesea tensionate, nervoase și suferă adesea de schimbări de dispoziție și insomnie. De asemenea, hameiul poate remedia aceste plângeri.

Este eficient și împotriva neliniștii fizice, dacă, de exemplu, cineva suferă de așa-numitul sindrom al picioarelor neliniştite, sau dacă ritmul cardiac îi crește sau inima îi bate mai repede din cauza stresului crescut.

Link-uri utile

Articole și studii pe care le recomandăm în atenția dumneavoastră.

Catnip

Unul dintre cele mai eficiente sedative, care este recomandat și pentru insomnie!

Este recomandat în timpul zilei pentru a ameliora stresul, nervozitatea și palpitațiile puternice ale inimii. În plus, reduce hipertensiunea arterială cauzată de nervozitate și este un excelent sedativ în timpul climaxului.

Lemongrass

Poate fi o soluție dacă ai dificultăți în a adormi și te lupți cu tulburările de somn!

Lemongrass are un efect calmant asupra sistemului nervos, care favorizează somnul și căderea într-un somn profund. În timpul zilei, îmbunătățește capacitatea de concentrare și vă ajută să vă concentrați asupra unui singur lucru.

Con de hamei

Este eficient nu numai pentru tulburările de somn, ci și pentru plângerile persoanelor de vârstă în schimbare!

Femeile aflate la menopauză sunt adesea tensionate, nervoase și suferă adesea de schimbări de dispoziție și insomnie. De asemenea, poate remedia aceste plângeri.

Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Classic Deep Sleep
Classic_alga_NoBG_2

Fără un somn calm, odihnitor, nu există o zi energică, sănătate și performanță bună.

Sleep_1_NB_HR_edited.png
Deep Sleep
alga
macskagyoker
citromfu
Komlo
shop
kutatas
hivatkozas
bottom of page