top of page

Contact

Așteptăm întrebările dvs
Aproape două decenii în lumea algelor
Attila_2019_12_21_A2.jpeg

În 2007, Attila Kovács a recunoscut capacitățile excepționale ale algelor, care erau aproape necunoscute în regiunea noastră la acea vreme. Un aliment natural care susține procesele existente de auto-vindecare și sistemul de apărare al corpului nostru. Efectul său antiviral puternic este apreciat în lumea noastră în ritm rapid.

De aproape două decenii, medici excelenți au ajutat părțile interesate să-și găsească drumul. Ele arată avantaje și conexiuni, dar și limitări: algele nu sunt un medicament-minune, ci un minunat dar al naturii, o alternativă reală în lumea noastră supraîncărcată cu soluții sintetice.

În colaborare cu Dr. L. Károll Budai, imaginea a fost și mai largă. Au venit în prim plan legile care completează efectele algelor la nivel fizic și putem numi în siguranță aceste perspective veriga lipsă în vindecare. De atunci se străduiește să transmită cunoștințele în contextul ei, astfel încât vindecarea reală să vină în prim plan în locul marketingului exagerat.

Contactează-ne, spune-ne părerea ta!

Scrieți-ne la info@greenstar.hu sau trimiteți-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Vom răspunde cât de curând putem.

1_SAMPLE_Link-3_edited.jpg

Vă mulțumim pentru aplicație

Adresa poștală

GreenStar International

1027 Budapesta,

Horvát utca 14-24.

Contact personal

1027 Budapesta, Horvát utca 14-24.

La o oră prestabilită, la datele de contact furnizate în josul paginii.

Site-uri web conexe
Kapcsolat
Form
bottom of page