top of page
poralga-1
Algele - energie curată

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Classic Pure Power - ingrediente
PurePower_NoBG_edited.png
Vitamina C naturală din algele de praf sporeșteefectul rețelei antioxidante, adăugând propriile sale beneficii extraordinare.

O cutie conține cantitatea de alge din două versiuni de capsule, oferind consumatorilor o alternativă economică.
                                                            .
Gustul verde al luminii soarelui

Semnificativ mai mult, semnificativ diferit, fără muncă, cea mai bună alegere

istockphoto-1205986169-612x612_edited.jpg
Sănătatea este o experiență

Algele de praf PurePower 240g sunt natură pură! Nu se naște în recipiente. Nu este hrănit cu îngrășăminte artificiale, nu este iluminat artificial, nu este distrus și uscat.

Capacitatea excepțională a amestecului nostru de alge este dată de natură. Mediul vulcanic hrănește, lumina soarelui revigorează și revigorează, apoi se usucă ușor după recoltare.

Ziua poate începe doar bine: amestecați-l în suc de fructe, ceai călduț sau apă curată. De asemenea, puteți adăuga bucăți de fructe în băutură sau o puteți îndulci cu sirop de fructe, dacă doriți. Se recomanda consumul acestuia inainte de masa, cu mult lichid. Atunci efectul de reducere a greutății al produsului este mai eficient.

Un triplu efect unic

Un efect triplu de care toată lumea are nevoie: curățare celulară, hrănire și protecție

Sinergia ingredientelor

Ingredientele algelor de praf Classic Pure Power sunt unice individual. Cu toate acestea, împreună, ele nu numai că se completează reciproc, dar fiecare componentă sporește efectul celorlalte componente:

  • curatare celulara

  • nutriția celulară

  • protectie celulara


WellStar și-a fondat succesele ulterioare cu algele de praf, motiv pentru care o parte semnificativă a experienței se aplică și algelor de praf. Aici puteți vedea o selecție dintre cele mai multe:

iStock-835285734.jpg
Curățare celulară

Dacă elimină și metalele grele din corp, atunci ce nu?

Chlorella superfood in powder, small chalk board, horizontal.jpg
Chlorella Pyrenoidosa

Este unul dintre cele mai puternice detoxifiante, care poate elimina metalele grele și chiar izotopii radioactivi din organism. Conține cea mai mare parte de clorofilă, de unde și numele.

Nu ne putem îndepărta de efectele nocive ale mediului nostru modern. Compușii toxici sunt prezenți în alimentele noastre (conservanți, aditivi, coloranți), în apa noastră, în aer, dar pot ajunge chiar și în cabinetul stomatologului.

Doar poluarea aerului ucide mii de oameni în fiecare an și scurtează viața multora. La acea vreme, nu vorbeam despre otrăvuri absorbite prin fumat, nici măcar pasiv!

Nutriția celulară

Mii de ingrediente active, bufetul vital. Să adăugăm ce ne lipsește în cap!

Spirulina Platensis

Peste 4.000 de ingrediente active! Conține toți aminoacizii esențiali, acizii grași, sute de enzime, o gamă largă de vitamine și oligoelemente.

Capacitatea de absorbție este de peste 90%, ceea ce o face extrem de economică: obținem mult dintr-o cantitate mică, motiv pentru care calitatea este mai importantă decât cantitatea. Hrana completa, ofera energie si reduce senzatia de foame .

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

O alga rosie care creste extrem de incet, 1 mm pe an. Cu un conținut ridicat de calciu (peste 34%) și, mai important, capacitatea sa de absorbție este de 96%, ceea ce îl face unic în natură.

 

În plus, conține mai mult de 32 de oligoelemente, cum ar fi seleniu, zinc, cobalt, crom. Bogat în magneziu și cupru. Oferă un sprijin excelent pentru aprovizionarea cu minerale a organismului.

Este mult mai mult decât un antioxidant

Puține substanțe active susțin organismul în atâtea moduri precum vitamina C.

Ciresa de acerola

Valoarea sa se datorează conținutului său excepțional de ridicat de vitamina C, care este încorporată în rețeaua antioxidantă găsită în alge și îi sporește semnificativ efectul, oferind toate beneficiile fructelor.

Acerola întărește sistemul imunitar, are un efect antiinflamator și poate ajuta la diabet, colesterol ridicat, probleme hepatice, reumatism și în timpul recuperării.

20190216_DrKleine-Gunk_HU-ANTIOXIDÁNSOK.jpg
Rețea de antioxidanți

Conform stării actuale a științei, este mai eficient decât un singur antioxidant puternic dacă există o mare varietate de antioxidanți care formează o rețea.

Cireșul acerola are un conținut ridicat de vitamina C și este, de asemenea, un antioxidant puternic. Se integrează în rețeaua puternică de antioxidanți deja prezentă în alge, întărind-o și mai mult, oferind în același timp toate celelalte beneficii ale vitaminei C și ale fructelor (de exemplu, întărirea sistemului imunitar, efect antiinflamator).

Beneficii și dozaj

Starterul solar este o bombă energetică, nu numai pentru sportivi.

Energie pura

Cu algele de praf, suntem lăsați în afara bătăliei capsule: una este de origine animală (gelatina), cealaltă este produsă printr-un proces chimic (vegetal). Nici nu trebuie să vă așteptați la reacții alergice (de exemplu, din cauza posibilului conținut de soia sau gluten al capsulei ), în timp ce prețul este semnificativ mai favorabil.

Dozare: produsul contine si o lingura de dozare, care se poate scufunda in praf in timpul transportului. Atins aprox. Măsurăm 2 g de pulbere, îngrămădiți de cca. 3-3,5 g. In caz de preventie se recomanda cate o lingura pe zi, in sprijinul terapiei, de 2 sau chiar 3 ori aceasta cantitate, luata cu mult lichid.

istockphoto-1071896356-612x612.jpg
Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Classic Pure Power
Classic_R_NoBG.png

Susține abilitățile de auto-vindecare ale corpului nostru. Hraneste, detoxifica si protejeaza la nivel celular.

PurePower_NoBG_edited.png
poralga-2
chlorella
spirulina
lithothamnium
acerola
adagolas
tapasztalat
bottom of page