top of page
Este prea lung de enumerat

Puteți derula cu săgețile pentru o prezentare generală a componentelor, detaliile sunt mai jos în pagină.

Ever Renewing Gold - Ingrediente
Ever_GD_NB_2
În 2009, o descoperire câștigătoare a Premiului Nobel care arată calea de a încetini îmbătrânirea celulelor (descoperirea enzimei telomerazei).

Atenuarea simptomelor asociate bătrâneții este, de asemenea,
o sarcină: crearea unei vieți de calitate, de ex. ameliorarea inflamațiilor silențioase.
Pentru a fi reînnoit pe viață

Limita calității vieții poate fi împinsă, iar simptomele asociate bătrâneții pot fi atenuate

idos_kez_zsebora_n.jpg
Încetinirea procesului de îmbătrânire

Una dintre cele mai eficiente prevenire este încetinirea procesului de îmbătrânire. Un corp tânăr este mai rezistent la boli, funcționarea celulelor și organelor este de asemenea ideală.

Mai mulți factori pot încetini roata timpului, efectele lor se adună. Cercetarea asupra telomerilor este o astfel de direcție , susținută de mii de studii.

Pe baza a ceea ce știm astăzi , aceste afirmații corespund în mare parte și realitățile care promit să crească numărul de ani de calitate în durata de viață așteptată.

Experiențe Ever Gold

Nu este doar un produs pentru persoanele în vârstă, feedback fără vârstă.

Experiențe variate

Ever Renewing Gold este o versiune îmbunătățită a ReNewLife Premium, fabricată anterior de WellStar. Aceleași fonduri, mai multe ingrediente active, și mai mult feedback pozitiv.

Efectul benefic al preparatului se exercită pe o perioadă mai lungă (de-a lungul anilor), totuși, sunt frecvente feedback-urile care apar în câteva zile (de exemplu, ameliorarea simptomelor inflamatorii) și altele în câteva săptămâni (păr, piele).

Clienții obișnuiți primesc produsul în condiții favorabile, astfel încât prețul produsului nu este împovărător.

Old_woman_1.jpg
Ingrediente și beneficii

Datorită mai multor componente, încetinește procesul de îmbătrânire și atenuează simptomele legate de vârstă.

Astragalus_1.jpg
Minunatul Astragalus

Cărțile vechi de medicină chineză descriu deja că consumul acestuia întârzie îmbătrânirea și vindecă bolile care apar la bătrânețe. Unul dintre ingredientele sale active este TA65, care poate activa enzima telomeraza.

Este originar din Mongolia Interioară și din părți ale Chinei. De la descoperirea efectului său, a fost cultivat în mod conștient. Două tone de părți de plante sunt procesate pentru a produce suplimente nutritive în valoare de o lună.

Triplu efect cu alge

Curățarea, hrănirea și acoperirea cu alge la nivel celular este cea mai eficientă.

Chlorella & Spirulina

Chlorella Pyrenoidosa este marele maestru al detoxifierii. Nutrienții pot fi livrați celulelor contaminate cu eficiență scăzută. De aceea, baza oricărei terapii este curățarea, fie că este vorba despre celule sau intestine.

 

Spirulina Platensis oferă organismului nostru peste 4.000 de ingrediente active valoroase. Conține toți aminoacizii esențiali, o gamă largă de vitamine, acizi grași, antioxidanți, microelemente și sute de enzime, fără de care nu există un sistem imunitar puternic. Avantajul unei absorbții de peste 90% se simte atunci când experimentăm efectul chiar și al unei cantități mici

iStock-835285734.jpg
Nu doar sănătatea oaselor

Aceasta este o întrebare care preocupă multe persoane în vârstă, dar calciul natural nu este important doar pentru oase!

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Este extrem de bogat în minerale , vitamine, aminoacizi și, mai ales, în cupru, care este în primul rând necesar pentru formarea hemoglobinei.

Cu ajutorul conținutului său ridicat de calciu , previne pierderea calciului și joacă, de asemenea, un rol important în menținerea țesutului osos.

Magneziul reglează reacțiile neuromusculare, prevenind astfel bolile cauzate de stres și făcându-vă echilibrat.

Astaxantina versatilă

Curățarea, hrănirea și acoperirea cu alge la nivel celular este cea mai eficientă.

Haematococcus Pluvialis

Cel mai puternic antioxidant cunoscut astăzi, a cărui rațiune de a fi este deosebit de importantă în lumea noastră poluată. În lumea animalelor, somonul care înoată împotriva valului puternic ilustrează cel mai bine abilitățile sale.

Efectele sale fiziologice benefice sunt atât de diverse încât este imposibil să le descriem în câteva rânduri. Făcând clic pe butonul „Detalii”, veți obține o imagine cuprinzătoare a efectelor sale benefice, o parte semnificativă din care probabil vă interesează.

Asztaxantin_1.jpg
Polifenol - împotriva inflamațiilor silențioase

Rodia este o bombă antioxidantă care este, de asemenea, bogată în acizi grași speciali și fitoestrogeni.

Gránátalma_3.jpg
Rodia

Domeniile sale de aplicare variază de la tratamentul bolilor cardiovasculare, plângeri în perioadele de schimbare, hipertensiune arterială, arterioscleroză, inflamație cronică și cancer.

Ingredientele sale active sunt aminoacizi, minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier), vitamine (B1, B2, C) și multe așa-numite ingredient activ secundar al plantelor, în principal polifenoli și fitoestrogeni.

Ceaiul verde - băutura vieții lungi

Deși ceaiul verde promovează și o viață mai lungă, am dori să atragem atenția asupra unui alt avantaj.

Ce este EGCG în ceaiul verde?

Conform unui studiu din 2011 publicat de Biochemical Pharmacy, s-a demonstrat că EGCG inhibă creșterea tumorii în mai multe studii pe eprubetă, inclusiv cancerul de stomac, plămân, ficat, sân și rectal. De asemenea, promovează moartea celulelor canceroase .

Recomandăm scurta prelegere a profesorului Kleine-Gung pe această temă în atenția celor care caută o confirmare autentică în practică.

zoldtea2.jpg
Curcumină - mai mult decât antiinflamator

Extractul de curcumină este considerat un ingredient activ promițător în tratamentul cancerului și al bolilor inflamatorii.

Curcumină

Unul dintre secretele efectului său anti-cancer și antiinflamator este că inhibă efectul NF-kappaB, care poate inhiba substanțele inflamatorii, diviziunea celulară și activitatea genelor care determină durata de viață a celulelor.

 

Curcumina este conținută în turmeric într-o cantitate de 2-5%. Pubmed, baza de date care indexează reviste medicale, are în prezent cca. Înregistrează 6.000 de anunțuri. Care este secretul curcuminei?

Resveratrol - un prieten al vaselor de sânge

Ajută la păstrarea sau îmbunătățirea elasticității și dilatației vaselor de sânge și poate preveni ateroscleroza și vasoconstricția.

Resveratrol

Resveratrolul este un antioxidant care se găsește în pielea strugurilor roșii, care are un efect deosebit de benefic asupra sănătății. Poate ajuta la prevenirea atacului de cord, a accidentului vascular cerebral și a aterosclerozei.

Anti-îmbătrânire, poate prelungi speranța de viață prin prevenirea dezvoltării bolilor legate de vârstă, poate încetini genele responsabile de îmbătrânire.

rezveratrol.jpg
Vitamina D - comutare a sistemului imunitar

Funcționează ca un hormon, în lipsa căruia riscul de a dezvolta multe boli crește semnificativ.

D-vitamin_1.jpg
Vitamina D

Previne osteoporoza, depresia si inflamatia! În plus, favorizează foarte mult funcționarea sistemului imunitar, susținând astfel apărarea organismului.

 

În Ungaria, 94% dintre adulți au deficit de vitamina D , iar 21% suferă de deficiență foarte severă de vitamina D. Datele pentru copii sunt mai bune, două treimi dintre ei au deficit de vitamina D.

Achiziţie

Îi recompensăm pe ambele mai mult deodată și mai puțin regulat.

Ever Renewing Gold
LifeLong_NB_R.png

Încetinește procesul de îmbătrânire la nivel celular, ameliorează simptomele asociate cu vârsta și energizează.

Ever-Gold-1.jpg
ever
tapasztalt
astragalus
alga
lithothamnium
astaxanthin
grantalma
zold tea
kukmin
rezveratrol
d-vitamin
Renew
bottom of page