top of page

Trupul și sufletul

Suflet sănătos în corp sănătos

O soluție în natură și în noi. Vă vom ajuta să le găsiți pe amândouă.

Simptomul este o vătămare a sufletului

Cauza bolilor este în mare parte emoțională. Spune-mi care sunt simptomele tale, o să-ți spun ce te deranjează, care sunt temerile tale. Nu este suficient să vindeci organismul bolnav, trebuie îngrijite și cauzele reale ale bolii. Trupul va fi din nou întreg când sufletul va fi vindecat.  

Figura înclinată este formată din curbele stilizate ale yin-yang, care proclamă uniunea și armonia lucrurilor separate, cum ar fi bărbatul și femeia, trupul și sufletul. Nici unul nu este complet fără celălalt. Schema sa de culori reflectă culorile algelor noastre, al căror efect triplu susține corpul nostru la nivel celular.

Înclinarea se referă la mulțumiri, recunoștință și acceptare umilă. Cel care simte recunoștință în fiecare zi nu se poate îmbolnăvi. Vă mulțumim pentru binele care vă înconjoară și să ne concentrăm asupra lui. Figura înclinată a mărcii noastre ne amintește și de acest lucru.

Bending_NoBG-2.png
vidjegy_gray_R2.png
Sănătatea corpului

Sănătatea noastră începe cu sănătatea celulelor noastre. Cu algele, preluăm și capacitatea lor excepțională de autovindecare.

Vulkan_1_edited.jpg
Algele, sursa primordială a vieții pe pământ

De-a lungul a miliarde de ani, s-au adaptat la cele mai extreme condiții. Pentru frig și căldură extremă, zeci de ani de secetă și gaze otrăvitoare, presiune mare de adâncime. Ei sunt capabili să se regenereze singuri, chiar și contracarând efectele radiațiilor radioactive.

 

Prin algele noastre, le adoptăm și abilitățile extraordinare Sunt capabili să se detoxifice la nivel celular, să hrănească cu mii de ingrediente valoroase și să protejeze prin formarea celei mai puternice rețele antioxidante. Soluții cuprinzătoare și eficiente dintr-o sursă curată.

Sănătatea sufletului

Majoritatea bolilor noastre sunt de origine emoțională și spirituală. Eliminarea cauzelor fundamentale elimină și simptomele.

Totul se întâmplă la comanda creierului

Tumora nu se dezvoltă „așa” și nu există absolut nicio metastază. Toate schimbările din corpul nostru apar la comanda creierului, cu excepția otrăvirilor, accidentelor și intervențiilor similare. Iar creierul nostru este controlat de emoțiile și gândurile noastre, ele ne îmbolnăvesc și ne pot, de asemenea, vindeca.

 

Majoritatea bolilor noastre au un fundal spiritual și emoțional. Prin descoperirea și eliminarea cauzelor fundamentale, simptomele noastre vor dispărea și ele. Ascultați prelegerile noastre medicale în direct, unde vă puteți adresa propriile întrebări la sfârșitul prelegerilor. De asemenea, puteți răsfoi biblioteca video, unde puteți vizualiza versiuni înregistrate ale prelegerilor anterioare, inclusiv ale dvs. (conținut în limba maghiară).

Brain-1.png
Prezentare generală a soluțiilor noastre

Puteți parcurge scurta prezentare generală făcând clic pe săgeți sau butoane.

iStock-1400970059.jpg
Classic_logo-2.png
Ajutăm creierul să dea comenzi bune
Tumoarea nu se dezvoltă "chiar așa". În organizația noastră, totul se întâmplă la ordinul creierului. De asemenea, adevărata vindecare.

Există nenumărate semi-soluții grozave, dar sănătatea este doar una. Nu te mulțumi cu mai puțin decât tot.

 
Anchor 1
solution
brain
bottom of page