top of page
Venituri de referință

Ce ar trebuii să fac? Cât pot câștiga? Acestea sunt cele mai relevante 2 întrebări pe care ar trebui să le punem. Ai putea umple cărțile cu idei inteligente, dar practica face perfectă. Să parcurgem cele de mai jos pentru a obține răspunsurile la cele mai importante 2 întrebări și să punem orice alte întrebări atunci când începem recomandările și acestea apar. Vom fi bucuroși să auzim întrebările dumneavoastră!

Ce ar trebuii să fac?

Să construim o bază de clienți. Vor fi cei care comandă regulat, mai ales unul dintre pachete, direct de la companie. Și vor fi cei care cumpără ocazional 1-2 produse, de obicei de la noi. Ambele sunt bune pentru noi. Deoarece comisionul primei ne oferă veniturile noastre, noi ne putem transforma comisionul în numerar prin intermediul celui din urmă.

Nu există fraze magice! Comunicarea este autentică dacă este naturală, adică adaptată la situația dată. Cu toate acestea, putem oferi un scurt ghid pe care să ne construim comunicarea:

 • Clienți mai mici: o cutie de Immun Green în caz de prevenție, ambalaj de familie. Un „bufet de vitamine”, dacă ceva lipsește lângă el, atunci merită să-l completezi în minte. Te vom ajuta și cu asta!

 • Buni organizatori: dacă doi dintre voi vă adunați, dacă cumpărați 2 Immun Greens pe lună, prețul este mai favorabil + puteți alege unul gratuit în fiecare lună și încă unul în funcție de cifra de afaceri (190 Euro)!

 • Sunt deschisi la recomandari: recomanda-ti propriul pachet la 2 prieteni, 50% reducere, chiar si la toate cumparaturile! Cu mai mulți clienți, mai multe reduceri, chiar și multe altele, produse gratuite fără limite superioare.
   

Un sfat: avantajul regularității este că creează obiceiuri care pot dura ani de zile. Oricare ar fi strategia noastră, să ne străduim să creăm regularitate. Produsele gratuite ajută în acest sens (2 produse + în funcție de cifra de afaceri).

classic.png
clasic.png

+

Ever_GD_NB_2
2 imunuri pe lună

Puteți alege un cadou gratuit la fiecare comandă și +1 bucată Ever Gold la fiecare a treia lună

clasic.png
classic.png
classic.png

+

Ever_GD_NB_2
3 imunuri pe lună

Puteți alege un cadou gratuit la fiecare comandă și +1 Ever Gol la fiecare a doua lună

IMPORTANT: merită să învățați cum să structurați bine produsele gratuite. Pentru că cu cât produsul gratuit este mai atractiv, cu atât oferta este mai atractivă! De exemplu, produsele Ever ajută la reînnoirea celulelor noastre, reducând astfel simptomele îmbătrânirii.

Cât pot câștiga?

La început, toată lumea este o Referință. Recomandarea este simpla: ofer site-ul (www.alga.eu) si cuponul meu (GS......). Pot trimite și videoclipul de cumpărături, care îl ajută pe client să răscumpere cuponul. Pentru mai mulți clienți repetat, comisionul nostru este mai mare. Inițial, comisionul nostru este:

 • pentru clienții mei direcți: comision de 25%.

Voi deveni partener după ce vom forma cel puțin 3 Clienți care comandă regulat. Nu sunt membri ai familiei, nu sunt vecini, așa că trebuie să te descurci cu asta. Și compania apreciază efortul nostru:

 • pentru clienții mei direcți: comision de 40%.

 • pentru clienții mei: comision de 20% (îmi învăț clienții să recomande produse - amândoi ne descurcăm bine)


Să-i ajutăm pe alții, iar compania o va recunoaște! Nu suntem interesați doar să ne construim propria bază de clienți, ci și să îi învățăm pe alții să facă același lucru. Cu cât ajutăm mai mulți oameni pentru a obține o reducere, cu atât mai multă reducere este. ​

Pasul 1
O sa aflu
 • Cunosc produsele și cum să folosesc site-ul.
   

 • Îmi aprofundez cunoștințele, pentru că cunoștințele îmi dă încredere!
   

 • Aflu cum funcționează sistemul de recomandare (trimiterea unui cod de recomandare).

eu
Pasul 2
Bază de clienți
 • Recomand beneficiile! După ce mă înscriu, comisionul meu este de 25%
   

 • comisionul meu crește la 40% pentru cel puțin 3 clienți obișnuiți!

eu
25%
25%
Pasul 3
Îmi ajut Recomandările
 • Îmi transmit cunoștințele clienților mei care sunt deschiși la recomandări. Comisionul meu pentru clienții recomandărilor mele este de 20%

eu
40%
40%
40%
20%
20%
20%
20%

IMPORTANT:

 • programul nostru Referral plătește redistribuirea după cifra de afaceri brută pe 2 niveluri, pe care sistemele MLM o plătesc net și pe bază de puncte, împărțite pe mai multe niveluri, creând o impresie falsă că nivelurile sunt ușor de atins.
   

 • comisionul platit in reducere sau produs nu necesita o relatie de afaceri, cu siguranta nu la inceput. În cazul vânzătorilor buni, unde deja sunt generate venituri mari, este recomandat să aveți capacitatea de a da socoteală la revânzare.

Sfaturi și recomandări

Cea mai bună combinație: produs gratuit pentru regularitate și comision după ce clienții cumpără.

Aleg un pachet pe care il recomand altora
clasic.png
classic.png

+

Ever_GD_NB_2

Ever Gold gratuit pentru comenzi în valoare de minim 960 lei, o dată sau în total în 90 de zile.

Produs gratuit numai după comenzi plătite
 • Un exemplu: comand 2 Immun Greens în fiecare lună
   

 • Aleg un produs gratuit la fiecare comandă + schimb comisionul meu generat pentru produs.
   

 • Free Ever Gold este, de asemenea, disponibil la fiecare a treia lună. Urmaresc sa ajung la 960 Lei trafic.

Îmi schimb comisionul cu un cupon înainte de a comanda
 • Pentru un comision de 675 lei îmi răscumpăresc cuponul de comision în Magazin. Cer ajutor de la centru.

eu
40%
40%
40%
20%
20%
20%
20%

IMPORTANT:

 • hai sa alegem pentru noi un pachet pe care am fi bucurosi sa il recomandam altora. De exemplu, 2 bucăți Immun, apoi la fiecare a 3-a lună gratuit Ever Gold, cu care puteți alege un produs suplimentar gratuit la fiecare comandă. În acest fel, putem vorbi autentic despre avantajele pachetului și produsul gratuit. Este avantajos, simplu și ușor de recomandat (copiat).

Literele mici...

Informații utile în loc de surprize

Comision și impozitare: sistemul de plată este ajustat pentru venituri mici și mijlocii. In cazul lor, fiscalitatea este intotdeauna o intrebare la care nu stiu raspunsul, de obicei matura problema sub covor, sperand sa evite auditul. În acest caz, nu este cazul, Referinții primesc comisionul în schimbul produsului și, de asemenea, în așa fel încât să fie considerată o achiziție cu reducere. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxe când începeți. Merită să alegem o formă de impozitare dacă venitul nostru este deja suficient de mare pentru ca impozitarea să nu creeze poveri insuportabile.

 

Nu există închidere lunară sau comandă lunară obligatorie. Comisionul nostru nu este pierdut, sistemul îl calculează automat, poate fi vizualizat în contul nostru. Se poate schimba cu un produs in Magazin, la preturile valabile in orice moment, atunci cand decidem sa il apelam.

Ne cunoaștem comisionul în așa-numitul cont pentru a schimba cu un cupon de comision, în valoarea de care avem nevoie. Comisionul nerambursat nu se pierde, sistemul îl stochează și îl crește în continuare cu articole suplimentare până la următoarea răscumpărare. Suma poate fi stabilită liber în intervalul 0 - 675 Lei, răscumpărată în mai multe rate, sau chiar într-o singură sumă. Daca comisionul nostru este mai mare de 675 lei, il putem schimba doar in cupon de reducere in mai multe rate, sau cerem ajutorul centrului.

 

Atunci când ne convertim comisionul într-un produs, există o deductibilă minimă pe care trebuie să o plătim, ceea ce este important din punct de vedere fiscal. Momentan este 133 Lei + transport. Putem plăti mai mult, nu mai puțin, sistemul nu ne permite. Dacă de ex. Daca dorim sa schimbam comision de 1.350 de lei pe un produs, trebuie sa plasam 2 comenzi si sa rascumparam 2 cupoane de comision, fiecare in valoare de 675 lei (sau sa cerem ajutor de la centru).

 

Produs gratuit bazat numai pe trafic plătit! Dacă ne schimbăm comisionul cu o reducere, reducem partea pe care o plătim. Acest lucru este benefic dacă acesta este scopul, totuși, în acest caz este mai dificil să atingi suma propriei achiziții (de ex. 960 de lei în total în 90 de zile), care este condiția produsului gratuit (1 Ever Gold) . Dacă vrem să profităm la maximum de sistem, este o soluție bună dacă ne schimbăm comisionul la produse gratuite în loc de reducere și, de asemenea, încercăm să realizăm propriul trafic, care este urmat de produsul gratuit (1 Ever Gold, peste 960 lei comandat concomitent sau în total).

Transformarea comisionului nostru într-un produs este simplă și se poate face independent. În contul nostru, generăm un cupon în cantitatea pe care dorim să o folosim la un moment dat. Vom folosi apoi acest cupon atunci când facem cumpărături în Magazin, adică va trebui să plătim mult mai puțin în timpul comenzii noastre. Sau obținem atât de multe produse gratuite dacă alegem această opțiune, sau poate o combinație a celor două soluții - sistemul va afișa întotdeauna produsele care sosesc și suma corectă care trebuie plătită.

FĂRĂ CIRCUMSTANȚE

Oferim o afacere previzibilă pentru constructorii cu intenții de afaceri oneste. Cu toate acestea, dorim să limităm orice activitate care ar putea dăuna altora sau companiei.

Anchor 1
bottom of page