top of page
Recomandare pur și simplu

Cu un cod de recomandare, primești reduceri pentru alții și pentru tine.

Referral_01.jpg
Prezentare scurta

De ce ar trebui să recomand produsele altora?

  • Fiecare comandă a prietenilor noștri generează un cupon, pe care îl puteți găsi în contul nostru. De exemplu, 2 prieteni de-ai noștri comandă la o valoare similară cu noi, apoi valorificând cuponul nostru, pachetul nostru este aproape la jumătate de preț - chiar și în fiecare lună.

Care este cel mai simplu mod de a-l recomanda?

  • Îi dau prietenului meu site-ul (unde și eu comand mereu) și îi indic că dacă comandă cel puțin 2 produse și îmi înscrie numele pe formular după comandă, va fi recompensat cu un produs gratuit, de fiecare dată.

Beneficiile codului de recomandare

Codul de recomandare conectează automat cumpărătorul și persoana care face trimitere.

Solicitați un cod de recomandare (cupon)

Codul nostru de recomandare aduce beneficii prietenilor noștri, un videoclip vă va ajuta să îl utilizați (butonul albastru din Magazin).

Reducere la prima achiziție: 15 Lei, dedusă din suma totală a comenzii. Codul trebuie introdus în timpul procesului de comandă. Reducerea poate fi folosită o singură dată.

Reducere la fiecare achiziție: puteți alege un produs gratuit după fiecare comandă, atunci când comandați minim 2 produse. Oferta este valabilă pentru toate comenzile, având un cod.

Dacă doriți să le oferiți prietenilor tăi un cod de recomandare, introduceți informațiile solicitate în formular. Recomandatorul nostru este persoana prin care am făcut cunoștință cu acest site, îi vom da numele.

Completează un formular

Condiția pentru solicitarea unui cod de recomandare: cunoaștem procesul de comandă și îi putem ajuta pe alții (suntem noi înșine clienți).

Protecție și reînnoire

Pentru a susține sistemul de apărare al organismului nostru și pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Wild Nature
Immun Green
Classic_R_NoBG.png

Susține abilitățile de auto-vindecare ale corpului nostru

Ever Renewing
LifeLong_NB_R.png

Încetinește procesul de îmbătrânire și ameliorează simptomele.

bottom of page